Minimalizmus pre športovcov

rady, tipy a inšpirácie

Minimalizmus pre športovcov

Premena bytu pre športovcov telom i dušou! Jej autorom sa podarilo pôvodnú panelákovú predsieň povýšiť na dokonalé dizajnové diely. A pre vzdušné prepojenie kuchyne, obývacej izby a chodby vybrali celosklenené číre dvere. Zjednotené kovanie s vloženou doštičkou drevodekoru bolo doslova čerešničkou na torte celej premeny.

  • Zaujímavým výberom boli celosklenené číre dvere vo variante posuvné do puzdra. Aby minimalistický dojem nič nerušilo padla voľba na jeho bezobložkový variant. Jednoduché otváranie zaisťuje dlhé drevené madlo Mimolimit.
  • Minimalisticky pôsobí aj celá chodba, do ktorej dizajnéri zvolili plné dvere s povrchom z CPL v antracitovej a bielej farbe.
  • Náročné búranie kovových zárubní by zasiahlo aj ďalšie už skôr zrekonštruované izby. Aby sa mu dizajnéri vyhli, zvolili usadenie dverných krídiel do špeciálnej zárubne OKZ alebo obklad kovovej zárubne. Všetky OKZ sú v rovnakých dekóroch ako príslušné dverné krídla.
  • Na všetkých otočných dverách je kovanie Mimolimit s hranatou rozetou v povrchovej úprave titán čierny mat doplnené dizajnovou doštičkou, čierne sú aj všetky pánty.